| sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
pinar Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 28 Nerden : maltepe güzin dinçkök okulundan İş/Hobiler : dans/gezi Lakap : pınoş RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Çarş. Kas. 12, 2008 6:18 pm | |
| sen sınıftaki en fazla 5 arkadaşını seviosun ama hangisini eklemeyi unutma | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 28 Nerden : maltepe güzin dinçkök okulundan İş/Hobiler : dans/gezi Lakap : pınoş RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Çarş. Kas. 12, 2008 6:19 pm | |
| arkadaşlar lütfen herkes sınıfta sevdiği 5 arkadaşının isimini yazsın | |
|
| |
CaqLaFb Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 34 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Bilgisayar Lakap : ChatLaq RepGücü : 0 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Çarş. Kas. 12, 2008 6:51 pm | |
| yha bn 5 yazamam | |
|
| |
batuhan Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 282 RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Çarş. Kas. 12, 2008 7:57 pm | |
| beyza çagla pınar alican hakan | |
|
| |
| Konu: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy C.tesi Kas. 15, 2008 2:53 pm | |
| ay canm arkadaşım batu beni seviomuş ayyyyyyy | |
|
| |
elif1182 modaretör(çalışkan öğrenci)
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 28 Nerden : evdennn:))) İş/Hobiler : voleybol,atlatizim futbol:):):) RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 9:15 pm | |
| yaa arkadaşlar biliosunuz ama kızlardan en çok açıkcası muhsine erkeler EMREEEEEEEEEEEEE kankam yaa valla en çok emreyi seviyorum emre çok farklı harbiden yani ne bilim çok iyi bi kere bile bize el kaldırmamıştır mesela istese kaldırabilirdi şimdi herkez yanlıuş anlicak ama emre bi tane muhsinede zaten butun sırlarımı bilio ve gerçtekten super tutuo KIZALRDAN: MUHSİNE MERVE Y. AYŞENUR SELEN MERVENUR PINAR CAGLA DEREN BEYZA FEYZA ERKELER: EMREEEEEEEE SERKAN TALHA MESUT İPŞİRRRR MAMİ BATUUU HUSEYİNNNNNNNNNNNNN AHMETT ( ASLINDA ÖBÜRLERİNİDE SEVİYORUM AMA BUNLARLA DAHA İYİ ANŞIORUM:D) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 34 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Bilgisayar Lakap : ChatLaq RepGücü : 0 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 9:26 pm | |
| ay batuhan canım arkadaşım tşk benide yasdığın için | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 28 Nerden : evdennn:))) İş/Hobiler : voleybol,atlatizim futbol:):):) RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 9:32 pm | |
| insan banada yazar senide yazdımm gıcık:D:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 9:53 pm | |
| yazarım canım sen yetrtki iste elifcim çoooooook saol janım arqim bu arada elif msn ni ver | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 10:03 pm | |
| - batuhan demiş ki:
- elif1182 demiş ki:
- yaa arkadaşlar biliosunuz ama kızlardan en çok açıkcası muhsine erkeler EMREEEEEEEEEEEEE kankam yaa valla en çok emreyi seviyorum emre çok farklı harbiden yani ne bilim çok iyi bi kere bile bize el kaldırmamıştır mesela istese kaldırabilirdi şimdi herkez yanlıuş anlicak ama emre bi tane muhsinede zaten butun sırlarımı bilio ve gerçtekten super tutuo KIZALRDAN: MUHSİNE MERVE Y. AYŞENUR SELEN MERVENUR PINAR CAGLA DEREN BEYZA FEYZA ERKELER: EMREEEEEEEE SERKAN TALHA MESUT İPŞİRRRR MAMİ BATUUU HUSEYİNNNNNNNNNNNNN AHMETT ( ASLINDA ÖBÜRLERİNİDE SEVİYORUM AMA BUNLARLA DAHA İYİ ANŞIORUM:D)
aslında senide yazcaktım ama yer kalmadı 5 kişi yaza bildim çünkü pınar öyle dio aslında seninlede iyi arkadaşım düzeltiom Çagla,muhsine,elif,ayşe,pınar,beyza kızlardan bunlar. şaban,alican,emoş,berkan,ertugrul,hüso(hüseyinle okul çıkışı barıştıkkkkk) | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 10:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Salı Kas. 18, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Çarş. Kas. 19, 2008 6:41 pm | |
| ok da sadece bu kadarmı batuhan | |
|
| |
ayşenur):) modaretör(çalışkan öğrenci)
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 28 Nerden : internetten:d RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Perş. Kas. 20, 2008 6:57 pm | |
| ben en çok mervenurrrr sonra muhsine merve elif selen çağla erkeklerden hakan hüseyin emre ertuğrul mamibullah(muhammet) serkan talha bunlarla çok iyi anlaşıyorumama sınıftan 1 kaç kişi hariç herkesle iyi anlaşıyorum ve onlarıda seviyorummm onlarda benim arkadaşlarımmmmm | |
|
| |
CRaZY BRiTnEY Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 28 RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Perş. Kas. 20, 2008 10:18 pm | |
| batu saol veee bu arada benn en çok sevdiğim arkılerım arasında 5. sırada pınar 4. sırada serhat 3. sırada batuhan 2. sırada çağla 1. sırada tabiki beyza:D arkıler yanlış anlamayın bız iyi anlaşıyoruzz özellikle britney konusunda.... diğerleri lutfen kırılmasın onlarda var ama en çok sevdiğim 5 kişi bunlar
En son CRaZY BRiTnEY tarafından Ptsi Kas. 24, 2008 7:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
byz96 Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 28 Nerden : istanbul RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Paz Kas. 23, 2008 4:00 pm | |
| bnım en cok sevdığım arkıler 1.gülçiçek 2.batuhan 3.çağla 4.hakan 5.pınar 6.elif 7.muhsıne 8.emre 9.huseyın 10.ahmet tabikideee:D bunlar bnım cnlarımmmmmmmm:d ama hakan brz kırıldım gbı :d | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 28 Nerden : istanbul RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Paz Kas. 23, 2008 4:06 pm | |
| yanlıs anlamayın ama bn butun arkılerımı sewıorum ama encok bu kısılerı sebıorum batucum burada bnı ılk yazdığın ıcın saol:d cnm arkımmmmmm cağlammmmmm pınarımmmm elıfımmmmmmm hakanımmmmm | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Paz Kas. 23, 2008 5:54 pm | |
| bana nie kırıldın kız | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Ptsi Kas. 24, 2008 6:30 pm | |
| 4 uncu sırada olduğum ıcın | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Ptsi Kas. 24, 2008 6:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Ptsi Kas. 24, 2008 6:55 pm | |
| - ayşenur) demiş ki:
- ben en çok mervenurrrr sonra muhsine merve elif selen çağla erkeklerden hakan hüseyin emre ertuğrul mamibullah(muhammet) serkan talha bunlarla çok iyi anlaşıyorumama sınıftan 1 kaç kişi hariç herkesle iyi anlaşıyorum ve onlarıda seviyorummm onlarda benim arkadaşlarımmmmm
neden ben yokum | |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Ptsi Kas. 24, 2008 6:56 pm | |
| - CRaZY BRiTnEY demiş ki:
- batu saol veee bu arada benn en çok sevdiğim arkılerım arasında 5. sırada pınar 4. sırada beyza 3. sırada serhat 2. sırada ayça 1. sırada tabiki büşraa:D arkıler yanlış anlamayın bız iyi anlaşıyoruzz özellikle britney konusunda.... diğerleri lutfen kırılmasın onlarda var ama en çok sevdiğim 5 kişi bunlar
ama ben neden yokummmmm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Ptsi Kas. 24, 2008 7:44 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun Ptsi Kas. 24, 2008 9:28 pm | |
| batucuk merak etme koydum senıdee :d | |
|
| |
| sen sınıftaki hangi arkadaşını ve arkadaşlarını çok seviosun | |
|