| sarkı sözleri ve vıdeoları | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
byz96 Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 28 Nerden : istanbul RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 5:49 pm | |
|
En son byz96 tarafından Cuma Kas. 21, 2008 5:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 28 Nerden : istanbul RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 5:51 pm | |
| çağlam sana ozel yukledım | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 5:54 pm | |
| hakancım bu da ana ozeldı:d hepiniz sebıorum hepınızın ıstedığı sarkıcıları koyayım:d bna soleyın bn koyarım | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 5:58 pm | |
| Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum
Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum
Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum
Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sorular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 7:17 pm | |
| | |
|
| |
CaqLaFb Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 34 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Bilgisayar Lakap : ChatLaq RepGücü : 0 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Cuma Kas. 21, 2008 8:26 pm | |
| ayyyyyyyyy canım benide düşünürmüş asqım (beyza)
emre aydınımıda koyarmıssssssssss tenks yha kanqi | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 6:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 6:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 6:54 pm | |
| | |
|
| |
CaqLaFb Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 332 Yaş : 34 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Bilgisayar Lakap : ChatLaq RepGücü : 0 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 6:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 6:56 pm | |
| I'm Miss American Dream since I was 17 Don't matter if I step on the scene Or sneak away to the Phillipines They still got pictures of my derriere in the magazine You want a piece of me? You want a piece of me…
I'm Miss bad media karma Another day another drama Guess I can't see no harm In working and being a mama And with a kid on my arm I'm still an exception And you want a piece of me
I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous (You want a piece of me) I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless (You want a piece of me) I'm Mrs. Exta! Extra! this just in (You want a piece of me) I'm Mrs. she's too big now she's too thin (You want a piece of me)
I'm Mrs. 'You want a piece of me?Tryin' and pissin' me off Well get in line with the paparazzi Who's flippin' me off Hopin' I'll resort to startin' havoc And end up settlin' in court Now are you sure you want a piece of me?
I'm Mrs. 'Most likely to get on TV for strippin' on the streetsWhen getting the groceries, no, for real.. Are you kidding me? Causing panic in the industry I mean, please, do you want a piece of me?
I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous (You want a piece of me) I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless (You want a piece of me) I'm Mrs. Exta! Extra! this just in (You want a piece of me) I'm Mrs. she's too big now she's too thin (You want a piece of me)
I'm Miss American Dream since I was 17 Don't matter if I step on the scene Or sneak away to the Phillipines They still got pictures of my derriere in the magazine You want a piece of me? You want a piece of me…
You want a piece of me?
Oh yeah... | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 6:59 pm | |
| Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah
Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim
Hadi Gel | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları C.tesi Kas. 22, 2008 7:00 pm | |
| yha arkılerım ıstedığınız sarkı sozu veya vıdeo varsa yazın bnde koyayım aaaaa | |
|
| |
CRaZY BRiTnEY Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 28 RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Paz Kas. 23, 2008 6:00 pm | |
| beyza britney spears womanizer.... | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 6:37 pm | |
| yok o olmaz vatu bnı oldurur ve o cok sapık bır klıbı var | |
|
| |
batuhan Admin(profesör öğrenci)
Mesaj Sayısı : 282 RepGücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 7:11 pm | |
| klip deıl bee şarkı sözüü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: DİLBER HALA Ptsi Kas. 24, 2008 9:16 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 9:18 pm | |
| GÜZEL OLMUS BATU HAN BAZEN ADMİNLİ KONULAR AÇIYO MESAJ YAZAMIYORUZYA GICIK OLDUM |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 9:18 pm | |
| YA BİRAZ DAHA GÜZEL OLSUN |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 10:11 pm | |
| tmm sozunu ekleıyecemsımdı | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 10:14 pm | |
| Superstar Where you from, how's it going? I know you Got a clue, what you're doing? You can play brand new to all the other chicks out here But I know what you are, what you are, baby
Look at you Gettin' more than just a re-up Baby, you Got all the puppets with their strings up Fakin' like a good one, but I call 'em like I see 'em I know what you are, what you are, baby
Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer oh womanizer oh you're a womanizer baby (You,you you are, you you you are) Womanizer womanizer womanizer Boy,don't try to front I know just what you are(x2) You got me going You're oh so charming But I can't do it You Womanizer Boy,don't try to front I know just what you are(x2) You say I'm crazy I got your crazy Your nothing but a Womanizer
Daddy-O You got the swagger of champions Too bad for you Just can't find the right companion I guess when you have one too many, makes it hard It could be easy, but that's who you are, baby
Lollipop Must mistake me, you are the sucker To think that I Would be a victim not another Say it, play it how you wanna But no way I'm ever gonna fall for you, never you, baby
Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer oh womanizer oh you're a womanizer baby (You,you you are, you you you are) Womanizer womanizer womanizer Boy,don't try to front I know just what you are(x2) You got me going You're oh so charming But I can't do it You Womanizer Boy,don't try to front I know just what you are(x2) You say I'm crazy I got your crazy Your nothing but a Womanizer
Maybe if we both lived in a different world It would be all good, and maybe I could be ya girl But I can't 'cause we don't
Boy,don't try to front I know just what you are(x2) Womanizer woman womanizer You're a womanizer oh womanizer Oh you're a womanizer Baby!! | |
|
| |
| Konu: Geri: sarkı sözleri ve vıdeoları Ptsi Kas. 24, 2008 10:15 pm | |
| bn klıbını zanetmıstım | |
|
| |
| sarkı sözleri ve vıdeoları | |
|